fredag 23. april 2010

Mer Laos!


Laos består av ca 75% fjell-landskap, noe som er lett å legge merke til


"Ikke nærmere kanten nå da, Stine!"


Her vil jeg bygge, her vil jeg bo. Fin fin restaurant på toppen av et fjell. Hvorfor ikke?


Syke syke veier, med store lastebiler.... skummelt


Veien i det fjerne er nettopp lagt bak oss, værre veier venter.

1 kommentar:

  1. Vær griseforsiktig i Bangkok.... UD fraråder alle å reise dit. Dette stod i fvn idag:

    BANGKOK: På grunn av urolighetene fraråder flere land sine borgere mot å reiser Bangkok. Både Danmark, Sverige og Storbritannia fraråder såkalte ikke-nødvendige reiser til Bangkok. Rådet gjelder ikke for transittrafikk på byens internasjonale flyplass.

    Det norske utenriksdepartementet kommer nå med samme råd og skriver på sine sider: Utenriksdepartementet fraråder reiser til Bangkok som ikke er strengt nødvendige. Dette gjelder ikke flyreiser via Bangkok internasjonale flyplass. Utenriksdepartementet nevner spesielt provinsene Pattani, Yala, Narathiwat og Songkhla i sin reisetilrådning.

    - Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til disse provinsene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Bangkok for oppdatert informasjon og registrering, opplyser Utenriksdepartementet.

    Spent stemning

    - Det er en spent stemning her i Bangkok, og det virker som om folk bare venter på at noe stort skal skje, sier frilansjournalist Michael Töppfer til Aftenposten.no.

    Han befinner seg nå i den thailanske hovedstaden.

    - Demonstranter har sperret av og okkuperer flere sentrale turistområder i Bangkok. I finansområdet er det fullt av soldater, og store områder er sperret av med piggtråder.

    Irene

    SvarSlett