tirsdag 23. februar 2010

Hadet bra Norge, og alle vi er glad i!



Så satt vi på flyplassen, sekker (Stines sekk: 15 kg, Espens sekk: 18 kg) og oss selv er sjekket inn, og vi får i oss en matbit. Var sultne gitt. Ingenting er bedre enn matlyst og "good spirit" når vi skal på langtur, og nervene er i høygir. Ting har roa seg litt nå da... Kroppen har liksom lagt seg i ro med at vi ikke skal se Norge på en stund. Gråten har stått så det har spruta hos oss og foreldre, men nå skal vi bare k0se oss videre, og nyte og oppleve alt som kan oppleves!

Espen holdt på å bli forelska i "check-in" dama som fortalte oss at vi skulle få nødutgangseter på flygningen fra London til Cape Town (!), tror han hadde mest lyst å hoppe over skranken og gi henne en klem. Tenk så deilig! 12 timer er vel så lenge, men det hjelper på når vi får ekstra beinplass på setene 67F - G (!). Har fått kjøpt oss noen bøker, blader, drikke, elg (se bilde) og røyk og er klare for en lang reise til varmere strøk.

En tanke går jo til våre kjente og kjære som må sitte igjen i hvertfall 3 uker til med kulde, og snøen, ja den kommer til å ligge frem til 17. mai, I kid you not!

Kos dere med kulda, håper våren er snill med dere alikevel, og følg med oss på en tur hvertfall vi ikke kommer til å glemme!!!

Klemmer fra Espen og Stine!

1 kommentar:

  1. ....tårene renner litt enda.....rar følelse at vi ikke skal sees på 140 dager (pappa har begynt nedtellingen) og at dere skal tilbringe de neste 5 månedene på den andre siden av kloden. However, vi er så stolte av at dere gjennomfører en STOOOOR drøm....og gleder oss med dere. Vi får scype og lese bloggen så... plutselig treffes vi igjen på Korfu :)! Kos dere masse og ta god vare på hverandre. Nuss fra mamsen

    SvarSlett